Jan Rot overleden

1 day agoDe Rotterdamse zanger en schrijver Jan Rot is overleden. Hij werd vooral bekend door zijn vertalingen van bekende nummers zoals Angie van The Rolling Stones.


Z87uxhnln6om M

Hij heeft gekozen voor een.

. Begin deze maand zei de ongeneeslijk zieke zanger dat hij nog maar enkele. 1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Soldaat van Oranje-acteur Dolf de Vries overleden.

Hij noemde zichzelf ooit een hetero die op jongens valt een hotero een samentrekking van homo en hetero. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Hij heeft gekozen voor een. De zanger die de laatste jaren een echte Rotterdammer werd is 64 jaar geworden. Zanger tekstschrijver en componist Jan Rot is overleden.

Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. 1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden is bekendgemaakt op zijn sociale media.

Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben waren zijn laatste woorden. 1 day agoJan Rot 1957-2022 Zanger tekstschrijver en vertaler. Zijn familie meldt het verdrietige nieuws op social media.

ANP Olaf Kaak. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Oud-voetballer en quizmaster Frank Kramer 73 overleden. Hij debuteerde in het Engels maar zong later veel in.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Hij werd 64 jaar oud. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. 1 day agoJan Rot is vrijdag overleden zo is bekendgemaakt via zijn Instagrampagina. Tekst gaat verder onder advertentie.

Hij was al geruime tijd ziek. Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker. Dat deed hij in eerste instantie in het Engels als frontman van Streetbeats en later.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Misschien vind je dit ook interessant.

1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Zijn debuutroman Verkeerde nachten uit 1984 is een jongensboek waarin Jan Rot schreef over zijn homo-erotische bezigheden in Amsterdam. Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.

Stille crematie zonder uitvaart Portret van Jan Rot Foto. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Team Mensenlinq in Nieuws. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. Vanmorgen heeft Jan vredig.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. Jan Rot Makassar 251257-Rotterdam 220422. Het nieuws is bekendgemaakt op zijn eigen socialemedia-accounts.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Eerder deze maand meldde hij dat zijn conditie achteruit aan het gaan was. 1 day agoZanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoAMSTERDAM - Zanger en liedjesschrijver Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige keeftijd overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.

1 day agoROTTERDAM ANP - Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day ago3 minuten. Dat melden zijn nabestaanden op Instagram.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. De zanger en schrijver was al langere tijd ernstig ziek hij is 64 jaar geworden. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Hij leed aan terminale darmkanker. 1 day agoLeed aan kanker werd 64. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Zanger en componist Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoJan Rot 64 overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. 1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben.

Jan Rot is vrijdagochtend overleden. Tekst gaat verder onder de video. Rot is 64 jaar geworden hij had uitgezaaide darmkanker.

1 day agoZanger Jan Rot overleden op 64-jarige leeftijd. Zanger Jan Rot is overleden. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was.

1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Rotterdam - Jan Rot is vanochtend overleden.

1 day agoJan Rot op 64-jarige leeftijd overleden. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Dit meldt zijn familie op sociale media. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. De zanger die bekend werd om zijn Nederlandse hertalingen maakte vorig jaar bekend ongeneeslijk ziek te zijn.

22 april 2022 Redactie Nieuws 0. Zojuist is bekendgemaakt dat Jan Rot is overleden. Zanger columnist en schrijver Jan Rot is vrijdag overleden aan de gevolgen van darmkanker.

1 day agoZanger componist en schrijven Jan Rot is overleden zo is bekendgemaakt via zijn socialmedia. De in Indonesië geboren Rot was sinds 1978 actief als muzikant.


Rvekssytfnixsm


Z0 Vu9ab0sbcvm


S8d56xgnwbqtfm


Gvyqo3wlwgk Um


Ncxtaf E2kpe8m


85cutyndyvmenm


Etp0wf9wwefa M


Zanger Jan Rot Is Ongeneeslijk Ziek Op1


Tweets With Replies By Jan Rot Janrot Twitter


Fsvjuhr80k 8zm


Jan Rot Ontroerd Door Alle Berichten Na Operatie Sterren Telegraaf Nl


Uqjzekgp65zjqm


Pxtgcywvg8zn5m


Zanger En Oud Oor Medewerker Jan Rot 64 Overleden Nieuws Oor


Zanger En Componist Jan Rot 64 Overleden Nos


26caezitlspepm


Bn Ers Reageren Aangeslagen Op Overlijden Jan Rot Rtl Boulevard

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel